L

 

Lucrari editate

Repertoriul tezelor de doctorat (anual)

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011 - 2012

2013

2014

2015

2016

Repertoriul publicatiilor periodice (anual)

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

Buletin bibliografic (trimestrial)

Trim. I 2003

Trim. II 2003

Trim. III 2003

Trim. IV 2003


Trim. I 2004

Trim. II 2004

Trim. III 2004

Trim. IV 2004


Trim. I 2005

Trim. II 2005

Trim. III 2005

Trim. IV 2005


Trim. I 2006

Trim. II 2006

Trim. III 2006

Trim. IV 2006


Trim. I 2007

Trim. II 2007

Trim. III 2007

Trim. IV 2007

 

Trim. I 2008

Trim. II 2008

Trim. III 2008

Trim. IV 2008


Trim. I 2009

Trim.II 2009

Trim.III 2009

Trim.IV 2009

 

Trim. I 2010

Trim.II 2010

Trim.III-IV 2010

2011 - 2012

2013

2014

2015

2016