Acces la resurse electronice prin proiectul ANELIS Plus 2023 - 2025

 

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica Bucureşti în calitate de membru contributor la  proiectul Acces la literatura științifică și publicarea în regim de acces deschis  Anelis Plus 2023 – 2025, beneficiază de access online la
resurse electronice ştiinţifice  de informare documentare (baze de date/platforme de reviste ştiinţifice cu text integral, baze de date bibliografice şi bibliometrice, platforme de evaluare și cercetare analitică) în scopul susţinerii cercetării, educaţiei, inovării şi stimulării producţiei ştiinţifice la nivel naţional.

LISTĂ RESURSE ELECTRONICE ȘTIINȚIFICE ABONATE

1. Platforme/baze de date multidisciplinare in text integral

2. Baze de date specializate - 2.1. Stiintele naturii - 2.2. Stiinte ingineresti

3. Platforme de evaluare si cercetare analitica

4. Baze de date bibliografice si bibliometrice

 

Modalitate de acces:

- acces din reţeaua UPB (nu necesită user şi parolă)

si / sau

- acces din afara campusului UPB, acces mobil.

Este interzisa încărcarea sistematică sau programatică a unei cantităţi mari de text (ex. utilizarea  roboţilor  automatizaţi sau a altor metode de a încărca în intervale reduse de timp cantităţi mari de texte, rezumate  /  articole în întregime), redistribuirea, tipărirea în scopul serviciilor taxate,  tipărirea sistematică sau transmiterea electronică către persoane sau instituţii neabonate.

Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine suspendarea accesului utilizatorului la resursele electronice abonate, prin blocarea IP-ului folosit.