L

 

Lucrari editate

Repertoriul tezelor de doctorat (anual)

2003 2004 2005 2006
2007 2008 2009 2010
2011 - 2012 2013 2014 2015
2016 2017 2018 2019
2020 2021    

Repertoriul publicatiilor periodice (anual)

2003 2004 2005
2006 2007 2008
2009 2010  

Buletin bibliografic (trimestrial / anual)

Trim. I 2003 Trim. II 2003 Trim. III 2003 Trim. IV 2003
Trim. I 2004 Trim. II 2004 Trim. III 2004 Trim. IV 2004
Trim. I 2005 Trim. II 2005 Trim. III 2005 Trim. IV 2005
Trim. I 2006 Trim. II 2006 Trim. III 2006 Trim. IV 2006
Trim. I 2007 Trim. II 2007 Trim. III 2007 Trim. IV 2007
Trim. I 2008 Trim. II 2008 Trim. III 2008 Trim. IV 2008
Trim. I 2009 Trim.II 2009 Trim.III 2009 Trim.IV 2009
Trim. I 2010 Trim.II 2010 Trim.III-IV 2010 2011 - 2012
2013 2014 2015 2016
2017 2018 2019 2020
2021